پیام دکتر محمدحسن امامیان رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت روز پزشک

۰۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۴۸۱۸ اخبار و رویدادها اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۲
اولین روز شهریورماه، زادروز حکیم فرزانه و دانشمند نام‌آور ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، یادآور جایگاه والای دانش، حکمت و خدمت در عرصه پزشکی و فرصتی برای پاسداشت مقام پزشکانی است که با دانش، تعهد و ایثار، برای حفظ و ارتقای سلامت مردم تلاش می‌کنند.
پیام دکتر محمدحسن  امامیان رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت روز پزشک

اولین روز شهریورماه، زادروز حکیم فرزانه و دانشمند نام‌آور ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، یادآور جایگاه والای دانش، حکمت و خدمت در عرصه پزشکی و فرصتی برای پاسداشت مقام پزشکانی است که با دانش، تعهد و ایثار، برای حفظ و ارتقای سلامت مردم تلاش می‌کنند.

 

پزشکی، فراتر از یک حرفه، رسالتی انسانی و پیمانی ارزشمند برای صیانت از جان و کرامت انسان‌هاست. پزشک در لحظات بیماری و نگرانی، تکیه‌گاه بیمار و خانواده او و نماد امید و آرامش است؛ نقشی که تحقق آن در کنار دانش و مهارت، نیازمند صبر، همدلی و احساس مسئولیت است.

 

جامعه پزشکی کشور در تمامی عرصه‌های خدمت، از جمله حوادث و بحرانهای اخیر همواره جلوه‌هایی ماندگار از فداکاری، ایثار و نوع‌دوستی را به نمایش گذاشته است. پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز با حضور مسئولانه و تلاش‌های شبانه‌روزی در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و مراکز خدمات جامع سلامت نقشی ارزشمند در ارائه خدمات سلامت به مردم شهرستان‌های شاهرود و میامی ایفا می‌کنند.

 

امروز پزشکان تنها متولیان درمان بیماری نیستند بلکه در پیشگیری از بیماری‌ها، ارتقای سواد سلامت، هدایت مسیر درمان و افزایش امید و آرامش در جامعه، نقشی مهم و راهبردی بر عهده دارند. بی‌تردید بخش مهمی از دستاوردهای نظام سلامت، حاصل دانش، تلاش و تعهد این سرمایه‌های ارزشمند است.

 

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی و شهدای مدافع سلامت که جان خود را در مسیر خدمت به مردم و صیانت از سلامت جامعه فدا کردند فرارسیدن روز پزشک را به تمامی پزشکان فرهیخته، متعهد و پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

 

از درگاه خداوند متعال برای تمامی پزشکان گرانقدر، سلامتی، سربلندی و توفیق روزافزون در مسیر خدمت به مردم و اعتلای سلامت جامعه مسئلت دارم.

 

دکتر محمدحسن امامیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود 1405 دکتر امامیان پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روز پزشک


نظر شما :