به گزارش روابط عمومی دانشگاه

بهورزان، نماد ایثار صبوری و همدلی در خدمت‌رسانی

۱۲ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۱۱۵۵ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۷۱
به مناسبت گرامیداشت روز بهورز، مراسمی با حضور دکتر محمدحسن امامیان رییس دانشگاه ،دکتر رودباری معاون بهداشتی ،دکتر مصری پور رییس شبکه بهداشت میامی ،مرضیه رضایی مدیر مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت و جمعی از مسئولان و بهورزان برگزار شد
بهورزان، نماد ایثار صبوری و  همدلی در خدمت‌رسانی

دکتر امامیان با تبریک این روز گفت: بهورزان،نماد ایثار صبوری و  همدلی در خدمت‌رسانی در نظام بهداشت کشور هستند و حضورشان در خانه‌های بهداشت و مناطق محروم نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای سلامت جامعه دارد. 

دکتر امامیان تصریح نمود :تجربه سال‌های طولانی خدمت در حوزه بهداشت به من نشان داده که دشواری‌ها و محدودیت‌هایی که شما با آن مواجهید بسیار زیاد است و صمیمانه قدردان ایثار، تلاش و صبوری شما هستم و هر موفقیتی که امروز در حوزه بهداشت و پیشگیری به دست آمده مرهون کار جهادی و حضور بی‌منت شماست.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه در هفته دولت افزود:سه پایگاه اورژانس جادهای جدید افتتاح شد و تعداد پایگاه‌ها به ۲۴ رسید.که نشان‌دهنده روحیه جهادی همکاران است.

رئیس دانشگاه بر اهمیت آموزش، کنترل بیماری‌های غیرواگیر و اجرای برنامه پزشک خانواده تأکید کرد و گفت:کنترل دیابت، فشارخون، چربی خون و کاهش مصرف دخانیات از اولویت‌های نظام سلامت است و باید با جدیت دنبال شود و آموزش مستمر بهورزان و ارزشیابی مراکز بهداشتی مسیر حرکت به سوی سلامت مطلوب را روشن می‌کند.

وی افزود :بهورزان با همدلی و صبوری خود، نقش تعیین‌کننده‌ای در ارائه خدمات بهداشتی و مراقبت از مردم، به ویژه در مناطق محروم، ایفا می‌کنند.  حتی در شرایط سخت و در طول ۱۲ روز بحران اخیر، همکاران بدون یک روز مرخصی پای کار بودند و این فداکاری‌ها نمونه‌ای از تعهد و ایثار شماست.

دکتر امامیان همچنین به موضوع رفاهیات کارکنان پرداخت و گفت:امسال با تلاش همکاران معاونت توسعه، بیمه تکمیلی پایه به‌صورت رایگان برای همه کارکنان فراهم شد و امکان انتخاب طرح‌های نقره‌ای و طلایی نیز وجود دارد و سطح خدمات نسبت به سال قبل دست‌کم دو و نیم برابر افزایش یافته و این اقدامی ارزشمند برای کاهش دغدغه درمان همکاران است.

وی در پایان بر رفاه، همبستگی و ارتباط مستقیم کارکنان با مدیریت دانشگاه اشاره کرد و افزود:دانشگاه قدردان تلاش بهورزان و همه کارکنان خط مقدم سلامت است و تلاش دارد با خدمات رفاهی و آموزشی، مسیر عدالت، همدلی و امیدآفرینی در نظام سلامت ادامه یابد.

این مراسم با تقدیر از بهورزان منتخب دانشگاه و تجلیل از خدمات آنان پایان یافت.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دکتر محمد حسن امامیان روز بهورز مراسم روز بهورز


( ۲ )

نظر شما :