به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

برگزاری جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید آرد و نان کامل در معاونت بهداشتی

۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۰۳۸۵ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۴۰
در راستای برنامه‌ریزی جامع و هدفمند به‌منظور ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی این طرح، در خردادماه سال جاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی مرتبط در محل معاونت بهداشتی برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیته پیگیری و پیاده‌سازی تولید آرد و نان کامل در معاونت بهداشتی

در این نشست، روند اجرای برنامه‌های مربوط به تولید آرد و نان کامل مورد بررسی قرار گرفت و عملکرد دستگاه‌های مسئول در این حوزه ارزیابی شد. اعضای کمیته پس از تبادل نظر و تحلیل وضعیت موجود، تصمیمات لازم را برای ادامه مسیر و رفع موانع اتخاذ کردند.

هدف اصلی از برگزاری این جلسه، ارتقاء هماهنگی‌های بین‌بخشی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی به‌منظور حل چالش‌های پیش‌رو و تحقق تولید نان کامل مطابق با استانداردهای سلامت‌محور و ملی عنوان شد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود آرد و نان کامل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


نظر شما :