به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

وبینار کشوری باحضور مقام عالی وزارت بهداشت و اعضای شورای معاونین

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۰۱۱۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۷
در این نشست دکتر بهادری منفرد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و معاونین دانشگاه بصورت برخط و آنلاین حضور داشتند.
وبینار کشوری باحضور مقام عالی وزارت بهداشت و اعضای شورای معاونین

بامحوریت: *کنگره بین المللی پوشش همگانی سلامت با "برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع" و موضوعات روز کشور در حوزه سلامت* 

در این وبینار نتایج پویش ملی سلامت در 63 دانشگاه کشور اعلام شد.
بر این اساس حدود 46.5 میلیون نفر در پویش ملی سلامت مشارکت کردند که 22.73 درصد پیش فشار خون و 6.72 درصد پره دیابت شناسایی شد.
اطلاع رسانی تغذیه سالم، نشاندار شدن بیماران شناسایی شده در این پویش جهت مراقبت و درمان، ارائه خدمت مشاوره تغذیه بیماران دیابت و پرفشارخون، بهبود وضعیت متابولیک بیماران با تجویز داروهای جدید کاهنده قندخون و ... از جمله برنامه های اجرایی در ادامه پویش ملی سلامت است. 
پیگیری تولید ارد کامل در کارخانجات، رفع مشکلات مربوط به توزیع شیر در مدارس و جذب نیروهای مورد نیاز برای برنامه سلامت خانواده از دیگر موارد مورد تاکید بود.
همچنین برای  بهره برداری از پروژه های معاونت بهداشت در دهه مبارک فجر برنامه ریزی شد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود کنگره بین المللی سلامت خانواده پویش ملی سلامت


نظر شما :