حفظ کیفیت شرایط تغذیه، یکی از اولویت های دانشگاه/ تلاش برای تکمیل خوابگاه ها

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۱ کد : ۳۲۲۳ اخبار و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۰
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: با وجود شرایط تحمیل شده ناشی از جنگ اقتصادی و تحریم های ناعادلانه، حفظ کیفیت غذای دانشجویان یکی از اولویت های این دانشگاه است.
حفظ کیفیت شرایط تغذیه، یکی از اولویت های دانشگاه/ تلاش برای تکمیل خوابگاه ها

دکتر "سید شاهرخ آقایان" در آیین معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه علوم پزشکی شاهرود که با حضور دانشجویان و جمعی از مسئولان در تالار پورسینا این دانشگاه برگزار شد، ضمن خیرمقدم به دانشجویان و معرفی همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی اظهار داشت: معاونت فرهنگی و دانشجویی مجموعه ای متشکل از واحدهایی است که در حوزه های مختلف رفاهی، فرهنگی، ورزشی، مشاوره وانضباطی فعالیت می کنند.

وی با تقدیر از دانشجویانی که در فعالیت های علمی، هنری و ورزشی فعالیت می کنند، به دانشجویان نو ورود توصیه کرد مشارکت و عضویت در کانون ها و تشکل های دانشجویی را از ابتدا در برنامه های خود داشته و اوقات فراغت را با امور فرهنگی و اعتقادی پر کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درخصوص شرایط رفاهی و خوابگاهی نیز یادآور شد: دانشگاه در حال تلاش برای تکمیل و تجهیز ۲ خوابگاه در حال ساخت خود است به گونه ای که خوابگاه دختران بیش از ۹۵ درصد پیشرفت دارد و در صورت تکمیل این خوابگاه ها بسیاری از مشکلات اسکان دانشجویان برطرف می شود.

آقایان همچنین با اشاره به ضرورت مطالعه آیین نامه شورای انضباطی که در سایت مفدا بارگذاری شده، از دانشجویان خواست به مفاد آن توجه کنند تا در دوران تحصیل و به ویژه در امتحانات دچار مشکل نشوند.

وی همچنین از دانشجویان تقاضا کرد با رعایت اخلاق و پوشش حرفه ای و هرآنچه که با احترام و جایگاه آنان در نزد خدمت گیرندگان در آینده مرتبط است از بسیاری آسیب های احتمالی جلوگیری کنند.

در این آیین همچنین از "سیده یگانه نقیبی" دارنده مدال نقره رشته کاراته در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی، "محمد کلانتری" دارنده نشان برنز و "زینب مهرنیا" دارنده دیپلم افتخار در یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی و همچنین "یاسین نعیمی" و "سپهر سوئیزی" هنرمندان راه یافته به آخرین مرحله از دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ تقدیر شد.


نظر شما :