پیام تبریک معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۹_۹۸

۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ کد : ۳۱۸۲ اخبار و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۶۷
دکتر "سید شاهرخ آقایان" معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در پیامی آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۹ را به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان جدید این دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

«ن و القلم و مایسطرون»

قسم به قلم و آن‌چه می‌نویسد و سپاس صاحب آن‌را که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

در آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید، جوشش دوباره‌ای در مسیر پیشرفت علمی و رشد و تعالی فردی و اجتماعی آغاز می‎شود. در این میان؛ دانشگاه‌ها، بهترین مکان برای آموختن و مهیا شدن برای ورود به عرصه‎های خدمت هستند تا بستر خدمت‌رسانی آینده‌سازان این مرز و بوم با امید، اعتماد و عقلانیت برای گرداندن چرخ‎های علمی و مدیریتی آینده کشور فراهم شود.نقش دانشگاه به عنوان نهادی زنده و پویا و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، بی‎نظیر است و وظیفه ماست که بر اساس دستورات دین مبین اسلام و آرمان‎های مقدس نظام اسلامی و ضرورت دنیای امروز؛ به سلاح تقوا، دانش و بینش مسلح شویم تا شاهد موفقیت و توفیقات بیشتر در سطوح ملی و بین‌المللی باشیم. اینجانب آغاز سال جدید تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه و تقارن آن با هفته شکوهمند دفاع مقدس را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی شاهرود صمیمانه تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانم.

دکتر سید شاهرخ آقایان

معاون دانشجویی و فرهنگی