اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ جدید

بنا به اعلام معاونت آموزش دانشگاه ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷، به اطلاع می رساند، ثبت نام به صورت حضوری انجام می گردد و پذیرفته شدگان محترم می توانند در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۳ و ۴ مهر ماه ۱۳۹۷ به آدرس: شاهرود، میدان هفتم تیر، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، طبقه فوقانی دانشکده پزشکی، اتاق ۴۲۵ مراجعه نمایند.

افزایش شور و نشاط در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید
همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و آغاز هفته دفاع مقدس:

افزایش شور و نشاط در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امروز با شروع ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید شور و نشاط خاصی در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برپا بودکه حکایت از آغاز شور انگیز فصل تحصیلی تازه و شروع کلاس‌های درس در مهر ماه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه واگذاری مرکز تصویربرداری MRI مرکز درمانی امام حسین (ع) و CT-SCAN مرکز درمانی بهار جدید

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شاهرود درنظر دارد نسبت به واگذاری مرکز تصویربرداری MRI بیمارستان امام حسین (ع) و CT-SCAN بیمارستان بهار به صورت واگذاری (مشارکت با بخش خصوصی) براساس سهمی از درآمد کل (تعرفه دولتی) طبق شرایط اعلام شده، از طریق مناقصه عمومی دو مرحله‌ای به مدت دو سال شمسی، اقدام نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه واگذاری انجام خدمات آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) جدید

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شاهرود درنظر دارد نسبت به واگذاری انجام خدمات آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) در قالب مشارکت با بخش خصوصی از طریق مناقصه عمومی دو مرحله‌ای به مدت سه سال شمسی، اقدام نماید.

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی۹۸-۱۳۹۷

بنا به اعلام معاونت آموزش دانشگاه ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان نهایی آزمون دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دانشگاه به اطلاع می رساند، ثبت نام در روزهای شنبه ۹۷/۶/۳۱و یکشنبه ۹۷/۷/۱اعلام می گردد.

پیام تبریک معاونت درمان به مناسبت ۲۶ شهریور روز فوریت های پزشکی و اورژانس
۲۶شهریور روز فوریت های پزشکی و اورژانس گرامی باد

پیام تبریک معاونت درمان به مناسبت ۲۶ شهریور روز فوریت های پزشکی و اورژانس

دکتر شیبانی معاون درمان دانشگاه در پیامی روز ۲۶ شهریور روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به همکاران پرتلاش مرکز مدیریت حوادث تبریک گفت. در این پیام آمده است:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

اطلاعیه زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) جدیدالورود دانشگاه

بنا به اعلام معاونت آموزش دانشگاه ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ این دانشگاه به استحضار می رساند، پس از دریافت اسامی پذیرفته شدگان از مرکز سنجش آموزش پزشکی، اطلاعیه مربوط به ثبت نام در همین وب سایت بارگذاری می گردد". ضمنا واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه با شماره تلفن ۳۲۳۹۵۰۰۵-۰۲۳ آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.

ادامه مطلب
(اطلاعیه شماره۳ فرم های خوابگاه و وام های تحصیلی )

قابل توجه پذیرفته شدگان کنکور سراسری ۱۳۹۷ دانشگاه علوم پزشکی شاهرود (اطلاعیه شماره۳ فرم های خوابگاه و وام های تحصیلی )

بنا به اعلام معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می رساند مدارک درخواستی ذیل مربوط به واحد امور دانشجویی بوده و از مدارک درخواستی واحد آموزشی مجزا می باشد.